دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

گوترش خواستار آتش‌بس فوری در اوکراین شد

گوترش خواستار آتش‌بس فوری در اوکراین شد آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل خواستار آتش بس فوری بشردوستانه در اوکراین شد تا امکان پیشرفت در مذاکرات جدی سیاسی فراهم شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 28
کد خبر: ۱۲۷۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، گوترش اظهار داشت: از مارتین گریفیتس، هماهنگ‌کننده بشردوستانه سازمان ملل در سراسر جهان، خواسته‌ام که فوراً با طرف‌های درگیر، توافق احتمالی برای آتش‌بس بشردوستانه در اوکراین را بررسی کند.

 

دبیر کل سازمان ملل متحد روز دوشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران افزود که خواهان یک آتش بس فوری بشردوستانه هستم تا امکان پیشرفت در مذاکرات جدی سیاسی، با هدف دستیابی به توافق صلح بر اساس اصول منشور سازمان ملل فراهم شود.


گوترش اظهار داشت: از مارتین گریفیتس، هماهنگ‌کننده بشردوستانه سازمان ملل در سراسر جهان، خواسته‌ام که فوراً با طرف‌های درگیر، توافق احتمالی برای آتش‌بس بشردوستانه در اوکراین را بررسی کند.

 

وی اضافه کرد: از آغاز تهاجم روسیه در یک ماه پیش، این جنگ منجر به کشته شدن بیهوده هزاران نفر، آوارگی ده میلیون عمدتاً زنان و کودکان، تخریب سیستماتیک زیرساخت‌های اساسی و افزایش سرسام آور قیمت مواد غذایی و انرژی در سراسر جهان شده است.

 

دبیر کل سازمان ملل با بیان اینکه این امر باید متوقف شود، افزود: راه حل این فاجعه انسانی بشردوستانه نیست بلکه باید از طریق سیاسی حل شود.

 

گوترش تصریح کرد: بنابراین من خواهان یک آتش بس فوری بشردوستانه هستم تا امکان پیشرفت در مذاکرات جدی سیاسی، با هدف دستیابی به توافق صلح بر اساس اصول منشور سازمان ملل فراهم شود.

 

دبیرکل سازمان ملل اضافه کرد: توقف خصومت‌ها به ارائه کمک‌های بشردوستانه ضروری کمک می‌کند و غیرنظامیان را قادر می‌سازد تا در امنیت تردد کنند.

 

وی اظهار داشت: توقف درگیری‌ها همچنین جان انسان‌ها را نجات می‌دهد، از رنج جلوگیری کرده و از غیرنظامیان محافظت می‌کند.

 

گوترش گفت من قویا از طرف‌های درگیر در این مناقشه و به طور کلی از جامعه بین المللی می‌خواهم که در همبستگی با مردم اوکراین و سراسر جهان با ما برای برقراری صلح همکاری کنند.

 

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه روز ۲۱ فوریه گذشته (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

 

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۵ اسفند نیز عملیاتی نظامی که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو- کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. درگیری‌ها در اوکراین و واکنش‌ها به اقدام روسیه همچنان ادامه دارد./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار